Irodalmi pályázat 2017-ben

Tisztelt irodalomszerető nyugdíjas társak!

Újra hívjuk és várjuk az őszidő nemzedékének szívesen írogató tagjait. Buzdítjuk Önöket, küldjék el igényesen megformált, szép gondolataikat2016-ben is! Szívesen olvasnánk pozitív, élményt nyújtó, szívet-lelket      melengető történeteket!

Idei pályázatunk témájául idén kettőt választottunk:

Szerelmünk megsárgult lapjai

Anya csak egy van

A pályázatra beküldhető irodalmi igénnyel megformált, legfeljebb 6 A/4 gépelt oldalnyi prózai írás és/vagy terjedelmi korlátok nélküli maximum 4 vers.

A pályázat jeligés. Kérjük, hogy az A/4-es borítékban helyezzék el a pályamű két géppel írt példányát (1); valamint tegyék mellé egy kisméretű, zárt borítékban az olvashatóan leírt nevüket, pontos postacímüket irányítószámmal, továbbá telefonos és e-mail elérhetőségüket(2)! Egy másik zárt kis borítékba helyezzék el a befizetett csekk másolatát, s azt is tegyék a nagy borítékba! Erre a kisborítékra is írják rá jeligéjüket, valamint: A csekk feladóvevény másolata feliratot (3)!

Az A/4-es boríték megcímzése: a feladó helyére írják fel olvashatóan a jeligéjüket, majd írják alá: Az élet napos oldalán - irodalmi pályázat

A levél címzettje:       Nyugdíjasok Országos Szövetsége Budapest Szövetség utca 9. 1074

Beküldési határidő: 2017. november 05.

2017-ben  – hasonlóan a korábbi évek gyakorlatához – prózai írás esetén 1 műre 1.000 Ft; versek esetén 4 versre 1.000 Ft regisztrációs díjat kérünk. Befizetési csekk beszerezhető a NYOSZ székházában: Budapest, Szövetség utca 9. szám (munkaidőben); a megyei egyesületeknél; valamint személyes kérésre felbélyegzett és megcímzett válaszborítékban is küldünk. Természetesen a regisztrációs díj befizethető postai feladóvevényen is, az irodalmi pályázat nevének megjelölésével.

A névvel, címmel küldött borítékokat a zsűri nem bontja fel, kizárja az értékelésből; továbbá kizárja a zsűri a szerző nevével, aláírásával küldött írásokat is.

Eredményhirdetésre terveink szerint decemberben kerül sor; a díjazottak alkotásaiból tervezzük antológia kiadását.

Felhívjuk a jelentkezők figyelmét, hogy a szakmai zsűri döntése alapján díjazásra nem került alkotások nevet és címet tartalmazó kis borítékját nem nyitjuk fel; így a beküldött pályamunkák az értékelést követően (igény szerint) jelige alapján átvehetők a NYOSZ irodaházában.

Kedves tollforgatóinknak termékeny alkotókedvet, és jó egészséget kívánunk:

 

NYOSZ Elnökség

Friss híreink

Please publish modules in offcanvas position.