Hármas Ünnep a NYUBUSZ-nál

Március 7.-én nem csak a következő napi Nőnap megünnepelésére gyűltünk össze, hanem a közelgő Március 15.-ére emlékeztünk, de nem feledkeztünk meg Liszt Ferenc születésének 200.-ik évfordulójáról sem.


Elnök asszonyunk Véghné Reményi Mária üdvözölte az egybegyűlteket és vendégeinket: Jankovics György-öt a NYOSZ elnökét, Skultéti Józsefet a Főváros Önkormányzat Szociális Osztály osztályvezetőjét valamint Szabó Mihály a Közterület Felügyelet általános igazgatóját.
Ezután Balogh Vilmos a BME Nyugdíjas Klub vezetője köszöntötte a hölgyeket.
Mach András versmondó Nyerges András Üzenet című versét mondta el, majd Király Istvánné az Irodalmi Kör vezetője a 48-as forradalomban szerepet vállaló asszonyokról beszélt.
Kovács Ernőné az Irodalmi Kör versmondója egy szép Juhász Gyula verset mondott.
A Liszt Ferenc évforduló kapcsán Hegedűs Valér zongoraművész, nemcsak Liszt Ferenc műveiből adott elő, hanem prózában is méltatta Liszt Ferenc munkásságát.
Meghívott vendégeink is üdvözölték az ünneplő közönséget. 

 

Sajnos emlékeztünk aktív dolgozóként megélt nőnapokra, amikor is a férfi társak ünnepeltek bennünket és végig nézve az egybegyűlteket szomorúan állapítottuk meg, hogy alig van férfitag a klubokban, mert az élet ilyen kegyetlen, hogy a férfiak előbb halnak meg.

Az ünnepség végeztével az elnökség két férfi tagja Gregus László és Czomba Ferenc meglepte a kiselnökségre érkező hölgyeket egy-egy szál virággal, puszival és jókívánsággal.    

Friss híreink

Please publish modules in offcanvas position.