CUKORBETEGEK IS FOGYASZTHATJÁK!!!
45 perc alatt elkészíthető !!!
HOZZÁVALÓK:
-
80 dkg reszelt alma
-
25 dkg zabpehely
-
35 dkg magozott meggy vagy bármilyen ízlés szerinti gyümölcs
-
fahéj ízlés szerint
-
5-6 dkg margarin
-
1 evőkanál édesítő
-
1/2 csomag sütőpor
-
vágott dió ízlés szerint
-
kevés margarin a tepsi kenéséhez
ELKÉSZÍTÉS:
Minden hozzávalót egy nagy tálba teszünk, és alaposan összekeverjük. A kapott masszát kézzel belenyomkodjuk egy közepes nagyságú, magasabb falú, margarinnal kikent tepsibe. A tetejét kb. két maréknyi dióval megszórjuk, de mehet bőven több is, mert a sült dió különösen finom .Előmelegített sütőbe tesszük, és addig sütjük, amíg a tetejére szórt dió szép, piros színt kap.
Jó étvágyat !!!