Járvány levelek

Kedves Nyugdíjas Kortársaim!

A járvány szigorú korlátozásai miatt, bizony nagyon régen találkoztunk közösségi rendezvényen!
Nekem nagyon hiányzott, hogy nem találkozhatok veletek,nem látom igazán arcotokat, nem tudjuk megosztani gondolatainkat, negatív és pozitív élményeinket. Röviden : kicsit szeretgessük egymást!

Kedves Nyugdíjas Kortársaim!
 
Bizony több , mint két hónapja, hogy a 15-k levelem elküldtem nektek. Örömünkre azóta kedvezően alakult a COVID 3-k hulláma – Csökkent jelentősen a fertőzöttek , az elhunytak száma a lakosság szabálykövető viselkedése  és a beoltottak számának számottevő növekedése miatt.

2021. március 15-e van, már a tavasz is kacsingat, hívogat a bágyadt napsugár.
Az első COVID világjárvánnyal kapcsolatos levelem 2020 év elején írtam. Senki sem gondolta volna, hogy a vírus még 2021-ben is köztünk lesz!

A COVID 19 vírus járvány megfékezésében bár már látszik a remény az oltóanyagok megjelenésével, mi mégis levertséget, nyomottságot érzünk!

Kedves Nyugdíjas Kortársaim!

2021. január 6-a VIZKERESZT van, amikor az ortodox keresztények még Karácsonyt ünnepelnek.

Elmúlt a SZILVESZTER, az ÚJ ÉV – a járvány miatti megszorítások ellenére – még javában tombol a járvány!

Kedves Nyugdíjas Kortársaim!

2020 december 3-a van, de hamarosan jön 6-a, 10-e, 24-e és 31-e. Csupa ünnepnap -  TÉLI ÜNNEP,  valakiknek valamelyik különösen fontos! Nem hiszem, hogy meg kell neveznem ezeket a napokat ,részleteznem jelentőségüket, hiszem belénk vésődtek gyerekkorunk óta ! Tudjuk, hogy igen fontosak, mert az egymás iránti szeretetet jelentik mindenki számára hazugság és képmutatás nélkül!

1. oldal / 3

Friss híreink

Please publish modules in offcanvas position.